Ontdek de nieuwste looks voor je bezoek aan de kapper 

Het nieuwe jaar brengt niet alleen nieuwe mogelijkheden, maar ook gloednieuwe kapseltrends die je niet mag missen. Of je nu op het punt staat voor een totale make-over of gewoon een subtiele verandering wilt, deze trends van 2024 zijn perfect om te overwegen voor je volgende bezoek aan de kapper. 

Natuurlijke texturen en krullen 

Krullen en natuurlijke texturen staan in de schijnwerpers dit jaar. Of je nu gezegend bent met krullen, golven of steil haar, het benadrukken en verbeteren van je natuurlijke textuur staat centraal. Overweeg je natuurlijke textuur te omarmen en vraag je kapper advies over de beste knip en styling technieken die je natuurlijke haar accentueren.   

Kleur trends 

Wil je je haar laten verven? Doe dat dan volgends de laatste trends! Dit jaar spelen levendige tinten en opvallende highlights een belangrijke rol. Een trend die erg populair is, is de kleur ”Cowboy Copper”. Deze warme, koperachtige kleur is een gewaagde keuze voor diegenen die eens iets nieuws met hun haar willen doen. Ook highlights blijven een populaire keuze. Of je nu kiest voor subtiele highlights of juist voor een edgy look, met highlights zit je vrijwel altijd goed. 

Retro glamour 

Retro glamour maakt een comeback, en dit geldt ook voor kapsels. Van Hollywood-golven tt volumineuze krullen geïnspireerd door de jaren 80. Vraag je kapper om een moderne draai te geven aan deze tijdloze haar stijlen voor een klassieke en elegante look.  

Lange lagen 

Heb je lang haar en wil je graag meer volume toevoegen aan je kapsel? Dan zijn lange lagen en textuur de perfecte keuze! Bespreek met je kapper hoe je lagen kunt toevoegen om beweging en dimensie aan je haar te geven, terwijl je nog steeds een gezonde en levendig uiterlijk behoudt. 

Mermaid hair 

Een andere opvallende trend is Mermaid Hair. Dit was in 2023 ook al een trend maar dit jaar zet deze haartrend door. Of je met deze trend nu je natuurlijke krullen benadrukt of aan de slag gaat met een krultang of sea salt spray: elke soort beachy wave is geoorloofd. Perfect voor als je eens iets anders met je haar wilt. 

Op zoek naar een kapper 

Het vinden van de juiste kapper is erg belangrijk. Een goede kapper begrijpt niet alleen de technische aspecten van knippen en stylen, maar luisters ook naar jouw wensen en behoeften. Google kan een goede plek zijn om je zoektocht te beginnen. Ben je op zoek naar een trendy kapsalon in Groningen? Google dan op kapper Groningen. Of misschien wel op kapper Amsterdam. Lees de recensies en vraag ook eens aan vrienden of familie met welke kapper ze een goede of juist slechte ervaring hebben. Op die manier vind je zeker weten een geschikte kapper! 

Voordat je naar de kapper gaat, overweeg welke trend het beste bij jou past en bespreek je ideeën met je kapper. Met de juiste stijl en professioneel advies verlaat je de salon met een trendy, nieuwe look.